placeholder Homepage Over Chez Jem streepje Prijzen en reserveren streepje Fotogalerij streepje Accommodaties streepje Activiteiten streepje Groepen streepje Contact

Logo Chez jem
Reserveren

 

Ezels

Over Chez Jem

In het voorjaar van 2009 hebben we, na een flinke speurtocht, ons domein gevonden en we waren direct verkocht. Het terrein ligt direct aan het prachtige riviertje La Besbre, dat verscholen onder de bomen, door het landschap van de Allier / Auvergne stroomt.

Wij, Jurgen en Monique, zijn afkomstig uit het Brabantse land en tijdens onze vakanties in de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het huis en het begaanbaar maken, opbouwen en inrichten van het terrein. Het huis hebben we inmiddels verbouwd tot brasserie met veranda en terras. Binnen is er een gezellige bar die ook dienst doet als receptie en er staan een drietal tafeltjes bij de openhaard. In de bar kan TV worden gekeken (Canal Digitaal) en er is gratis wifi.

Het terrein voor het huis hebben we ingericht met een vijver en zonneweide. Achter op het land, waar we ’s avonds het langst van de zon kunnen genieten, bevindt zich het zwembad (5m x 1m20) . Wat een weldaad om daar te mogen vertoeven! Een hapje en een drankje erbij, dan kan je dag gewoon niet meer stuk.. oh misschien nog een partijtje jeu de boules of een wijntje onder de sterren bij het kampvuur?

Onze hond Jem, een Berner Sennen van 9 en onze Franse katten houden, even als wijzelf, van het Bourgondische Franse buitenleven. Op het terras van de Brasserie kunt u terecht voor een lekker hapje en/of drankje. Daarnaast wordt een paar keer per week iets georganiseerd. Hierover vindt u meer informatie op de pagina ‘Brasserie & Restauration’.

Overnachten

Om comfortabel te kunnen verblijven, hebben we een 4-persoons vakantiehuis gebouwd. Meer informatie over dit vakantiehuis vindt u op de pagina ‘Vakantiehuis & gites’

Ook staan er vier luxe, hippe, compleet ingerichte 2 tot 8 persoons Safaritenten met eigen keuken en comfortabele badkamer!

De Besbre, het riviertje dat aan ons terrein grenst, is een regenriviertje en kan soms flink uit zijn voegen barsten. Dit betekent een snelle, soms verraderlijke stroming.

Ons domein is dus vooral geschikt voor stellen, vrijgezellen, groepen of families met kinderen de leeftijd vanaf 8+. Wij accepteren geen reserveringen met kinderen die tijdens de zomervakantie een leeftijd hebben van 2 t/m 7 jaar zijn.

Er is géén mobiel bereik op ons terrein. Om bereikbaar te zijn hebben we wel een vast telefoonnummer. (+33) 0470-983237.

 

Jurgen en Monique

Jem

Gougie en Rammie

Zwembad

Safaritent

Copyright © 2012 | Website door Webjem

Over Chez Jem
Locatie
Zoover reviews
Prijzen
Reserveren
Safaritenten max 8 pers.
Vakantiehuis max 6 pers.
Vakantiehuis (gite) max 4 pers.
B&B 2 tot 4 pers.
Activiteiten Omgeving
Brasserie Chez Jem
Forelvissen